Saivo, nytt konsept, nye grupper

Nye Saivogrupper er under planlegging. Fordypningen på min vei finner jeg  i den stille sjamanismen, særlig inspirert fra Bøn-tradisjonene fra Tibet og Nepal. Jeg holder på å utvikle et nytt t konsept for min undervisning.

 
Sjaman gathering 2011

Velkommen til en sjaman gathering, en weekend med sjamanisme i sentrum. Sommersolverv er Sjamanenes dag, og denne samlingen skjer på første weekend etter solsnu, i tiden 24 til 27 juni på Viubraatan Leirsted på Harestua.

 
Sjaman arrestert

On Tuesday, October 19, 2010, indigenous Colombian healer Taita Juan Agreda Chindoy was detained in the Houston International Airport.

 
Sjamanens lys
Er vi ikke som frø alle sammen, vi vokser fra jorden mot lyset, solens og månens lys, stjernenes lys og sjelens eget lys. Alt dette jeg kaller sjamanens lys i kropp og sjel. Dette lyset skinner innenfra og utenfra, det sees med åpne øyne og lukkede.
 
Facebookchat

10:26 Lise: Dette er helt sinnsykt. går gjennom noe helt sinnsykt. da vil jeg bare si, fy faen jeg har respekt for deg og ditt liv. jeg skjønner at jeg ikke skjønte noe spesielt. men at den verden du lever i ikke er for småbarn! fy faen.

 
Facebookchatten fortsetter

2:25pm Lise  Sorry meg, men...har du et bilde på om jeg er helt ute av min egen kropp nå? jeg driver med ting jeg ikke skjønner!! Skjønner du, må skjerpe meg, vet du har det travelt

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 3 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling