Røtter og frukter Sjaman Gathering 2012

Her setter vi fokus på norrøn seid-praksis, runekunnskap og den samiske noaiditradisjonen. Om vi i disse kunnskapstradisjonene kan finne våre røtter, er vi er røttenes frukter. Velkommen til denne samlingen på Viubraatan, Harestua i tiden 21-24 juni.

 
Tro, håp og kjærlighet, vinterversjonen
Jeg nynner litt i blant. Nynner litt og leter etter hjertet, synger for det. Når jeg sitter stille kan jeg høre en bjelle, som om den tonen rommer all lys, jordens lyd, og lyd fra det høye, også min spede stemme og din.
 
Urter på en enkel måte

Det er med forventning at jeg åpner Gunilla Kvarnstöms nyutgitte bok.  Gleden blir desto større når det viser seg at boka er spennende, informativ og velgjort tvers igjennom. Med ”Örter på lätt sätt” har Gunilla Kvarnström levert en vakker og varm bok som er gjennomstrålet av følelsen av nærhet til naturen.

 
Vi kan protestere direkte

Vi kan la vår stemme bli hørt, protestere til myndighetene i Peru, til ambassaden i Norge, til FN og til Amnesty International. Her er noen nyttige adresser. Å sende en protestnote er bare et tastetrykk unna.

 
Etterforskning pågår

The Peruvian government is sending a team of officials to a remote region of the Amazon jungle to investigate the deaths of 14 shamans who were killed in a string of brutal murders, skriver avisa the Guardian.

 
Sjamaner myrdet ...igjen
We have just learned that over the last 20 months, 14 shamans have been murdered in Peru's northeastern jungle region of Loreto. Nyheten kommer fra Foundation for Shamanic Studies.
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 2 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling