WHO og sjamanisme
Visste du dette. I 1980 "awarded" WHO, Verdens Helseorganisasjon sjamanisme med den samme verdi i behandling av psykosomatiske sykdommer som vestlig medisin.
 
Utesitting. Sinnelag. Hjertelag
Nord-vest for Røros, innerst i Hessdalen, i Forollhogna nasjonalpark, samles vi til utesitting. I år er vi 24 i gruppen. Utesitting er en indre reise for å finne det nye sinnelaget. Et sinnelag med hjertelag.
 
Shamanic union
The shaman is achieving union all the time. The union with the animals, plants, rocks, water – with everything.
 
Å holde ilden levende

Om å tenne ilden og holde den levende. Med dette innbyr jeg deg endelig til et utdanningsforløp i Trøndelag i regi av Saivo Sjamanskole. Tilbudet er fem samlinger, med møter omkring hver fjerde måned.

 
Det nye sinnelaget
Utesitting i Hessdalen? Vil jeg dit for å studere lysfenomener på nattehimmelen? Jeg er ikke interessert i slike lysfenomener, egentlig. Grunnen til å dra til dette stedet er altså noe annet som lever i naturen.
 
Sommerkalender
Det arrangeres en innføringhssirkel i sjamanisme i Bergen den 26. og 27. juni. Og i tiden 7. til 14. august arrangeres utesitting i Hessdalen ved Røros. Om du er interessert, finnes mer info ved å trykke på Saivo sjamanskole. God sommer.
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 4 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling