Ja, jeg elsker
Jeg synger gjerne ja vi elsker jeg,
men ikke med hele hjertet mitt
 
Klimaforandringer i det indre univers
Det var en gang ei lita jente som skulle ut i verden. I nista si hadde mammaen hennes lagt huskelapper det det sto hva jenta skulle passe seg for. Det alle farligste var vulkaner. Kom hun til en vulkan, måtte hun springe det forteste hun kunne.
 
All-øyet
Det er som om det store, skapende all-øyet våkner i stadig flere. Øyet som skinner lys gjennom gjennom jord og vann, ild og ørn, menneske og ulv, engel og skaper.
 
Vårbad
Gå ut før kl. 12 og plukk 13 hvite, ville blomster. Ta og legg dem i vann i minst en time. Så er du klart for et vårbad. Vask deg med dette vannet, hell det over deg, la det tørke av seg selv. Slik vasker du vinteren vekk og alle mørkets makter...
 
Prinsen i kongeriket
Det var ein gong ein liten prins som vart fødd i kongeriket. Da han vart fødd syns mor hans at han var vannskapt. No hadde det seg slik at han hadde ein skada fot- en klumpfot. Mora hans  skamma seg slik over han at ho itj villa ha noko med han å gjøre.
 
Eventyr om jenta og villulven
Det va ein gong ei lita jente som alltid fikk høre at det va noko feil med ho.Enten va ho for dum eller så va ho for brysom. Fikk dei ho itj still på det, hakka dei på ho for magen hennes- Biaframage, kalla dei ho.
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 5 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling