Klem en tiger

Tigerparker finnes flere steder i Thailand. En er internasjonalt kjent gjennom Animal Planet. Den drives av munker. Utenfor Chiangmai er det også en park med både tigere og løver. Jeg er på vei dit.

 
Bjørnemedisin og menneskesvaner

Det bor stammefolk i skogene og åsene bor nord i Thailand, og jeg reiser dit. Hmong og padong er navnet på to av folkegruppene. Det sies de er animister og blant animister finnes sjamaner.

 
Solen kaster seg mot jorden...

Den brunerr turistbacon alt ved 10-11 tiden, steiker den midt på dagen. Det er best å søke skyggen, eller å være innendørs. På stranda er det for varmt. Dette en som en forsmak på hva global oppvarming kan innebære.

 
Åndelig turist i Thailand

Thailand er rene Mekka for masseturister, med sol, strender, sjømat, massasje, sex og silkeskreddere så det rekker. Men hva har dette landet å by på for en åndelig søkende turist?

 
Buddhahulen og Moder Jord

Taxien svinger inn på en stor parkeringsplass rett foran rekken av salgsboder. Denne bilen er den eneste her, jeg er øyensynlig eneste turisten på vei til hulen.

 
Elefantene

Jeg har en elefant som kraftdyr. Og nå ser jeg endelig en levende elefanthann inn i øynene på kort avstand. De er små, bak bustete bryn, men øye-blikket er levende.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 8 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling