Sjamanene og supersinnet

Er det mulig å ommøblere sitt indre, selve sinnet, sette inn nye vinduer og bygge på en loftsetasje med himmelen som åpent tak: Og slik lage et  supersinn.

 
Himmelrytterne
Jeg er en himmelrytter
men vet ikke hvordan
jeg skal fortelle deg det.
 
Drømmer og rot
Nattens drømmer og sjamanisme er et stort tema, så stort at det nesten er umulig å snakke om det uten å forminske det. Alle mennesker drømmer og mange lurer på meningen i det de har opplevd på veien fra søvnens dyp til oppvåkningen.
 
One touch healer

I sjamanretorikken er det noe som kalles "one touch healer". Det er riktig at en sjaman kan fjerne en smertetilstand, men det er også tilfellet at om en smertetilstand er fjernet, skapes rom i psyken og kroppen så en annen kan dukke opp.

 
En hyllest til dyrearven

Sjamaner kontakter dyreenergiene. Mange rynker på nesen av det, mener at dyrene er en laverestående kraft og intelligens i forhold til menneskene. Men hvem var det som registrerte tsunamien før den skyllet inn over land og gjennom det reddet sitt liv, var det dyr eller mennesker?

 
En uke i meditasjon

En uke i et kloster i Thailand gav mersmak. Jeg ble overbevist om at evnen til å skape konsentrasjon er første skritt på den åndelige veien. En gang skal jeg tilbake til Wat Umong for et lengre opphold.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 7 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling